Werkplaats

Auto Rens is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Bij onderhoud en reparaties wordt uw auto gratis gereinigd. Ook ontvangt u vanaf 3 maanden tot 1 jaar garantie op uitgevoerde reparaties. Reparaties worden uitgevoerd tegen een zeer scherp uurtarief van €87.50 voor personenauto’s en voor bedrijfswagens. Deze prijzen zijn excl. BTW.

Werkplaats Auto Rens

Auto RensKennis
Bij Auto Rens werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van diverse cursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Haal- en breng service
Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Auto Rens kunt u rekenen op de beste service, zoals onze gratis haal- en brengservice in de plaatsen Willemstad, Fijnaard, Oud-Gastel en Roosendaal.
Tevens kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Haal- en brengservice Roosendaal Auto Rens

Chauffeurs Frie Frank & Ad halen uw voertuig graag voor u op!