Over ons

Auto Rens levert sinds 2012 persoonlijke en deskundige service. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Auto Rens is opgericht door Rens van Belzen. Rens begon als automonteur in zijn geboorteplaats Willemstad en werkte later als werkplaatschef bij het bedrijfswagencentrum in Roosendaal. In 2012 vestigde hij zich als onderhoud- en reparatiespecialist aan de Stepvelden 21a in Roosendaal.

Ons enthousiaste team heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en doet er alles aan om uw auto te repareren. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfswagens, maar ook uw personenauto heeft geen geheimen voor ons. Met onze specialistische kennis zijn wij in staat u goed en gedegen advies te geven waar u wat aan heeft. Wij zijn niet alleen het autobedrijf voor uw APK of bandenwissel, maar ook voor het spoelen van uw automaatbak of uitlezen van storingen.

Rens en Marlisah van Belzen

Eigenaren Rens & Marlisah van Belzen

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

JAMES Auto Service
Wij maken onderdeel uit van de formule JAMES Auto Service. Deze formule bestaat uit autobedrijven die zich onderscheiden op het gebied van excellente service aan zowel particuliere als zakelijke rijders. Het lidmaatschap maakt het mogelijk om de beste kwaliteit te leveren, sneller aan bepaalde onderdelen te komen en om onderhoud uit te voeren aan uw lease-auto. Meer weten over James Auto Service? Klik hier.

Teamfoto Auto Rens