Apk check Roosendaal

APK check in Roosendaal: goedkoop en zonder vervelende verrassingen. Wijst de APK check voor uw kenteken uit dat u die binnenkort moet laten doen? Wij werken volgens de APK keuringseisen en zorgen er daarmee voor dat u weer netjes aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Hiervoor berekenen we vaste tarieven, zodat u bij een APK check in Roosendaal op voorhand goed weet waar u aan toe bent. U betaalt €24.95  voor een A/B model benzineauto en €49.95  voor een C/D/E model €69.95 voor een E model. En zijn er reparaties benodigd? Dan brengen we u daar altijd vooraf van op de hoogte.

 

Keuring in Roosendaal volgens de keuringseisen

We doen de keuring volgens de APK keuringseisen. Dat betekent dat we tijdens de APK check in Roosendaal kijken naar bijvoorbeeld de verlichting en de wielen. We controleren de wielophanging en de bandenspanning. Daarnaast richten we ons op de algehele staat van de auto, de spiegels, de ruiten en de remmen.

We kunnen de APK check in Roosendaal voor u doen zonder dat u daarvoor een afspraak maakt. Zodra uw auto toe is aan een APK ( bent u wat dat betreft van harte welkom. We gaan er mee aan de slag en zijn klaar terwijl u wacht.