APK Roosendaal

APK Roosendaal: zonder vervelende verrassingen. Wijst de APK Roosendaal  voor uw kenteken uit dat u die binnenkort moet laten doen? Wij werken volgens de APK keuringseisen en zorgen er daarmee voor dat u weer netjes aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Hiervoor berekenen we vaste tarieven, zodat u bij een APK Roosendaal op voorhand goed weet waar u aan toe bent. En zijn er reparaties benodigd? Dan brengen we u daar altijd vooraf van op de hoogte.

Keuring volgens de keuringseisen

We doen de keuring volgens de APK keuringseisen. Dat betekent dat we tijdens de APK Roosendaal kijken naar bijvoorbeeld de verlichting en de wielen. We controleren de wielophanging en de bandenspanning. Daarnaast richten we ons op de algehele staat van de auto, de spiegels, de ruiten en de remmen.

Zodra uw auto toe is aan een APK  bent u van harte welkom. We gaan er mee aan de slag en zijn klaar terwijl u wacht.

 

APK Roosendaal klaar terwijl u wacht

Blijkt uit de APK Roosendaal voor uw kenteken dat het tijd is om de keuring te laten uitvoeren? Wij verzorgen de APK Roosendaal en gaan daar meteen mee aan de slag. We zijn klaar terwijl u wacht. En laat u een grote beurt doen voor uw auto? Dan is de APK gewoon gratis. Netjes volgens de APK keuringseisen, maar zonder dat u kosten dient te maken voor de APK Roosendaal. Vragen of toch graag een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.